perjantai 24. helmikuuta 2012

Totta vie kun päivät kuluvat liiankin nopeasti! Olen niin innoissani helmineuletakin kutomisesta, että valmiina on jo takakappaleen lisäksi vasen etukappale sekä puolet oikeasta etukappaleesta.. Ihanaa kutomisen ohella on myös kuunnella äänikirjaa. Suosittelen lämpimästi äänikirjoja käsityöihmisille :)

4 kommenttia:

 1. Sain uuden lukijan blogiini...Tervetuloa! Löysin siis tänne siksi. Ihanaa oli lukea noita tekstejäsi vaikka ei niitä ole vielä paljon kertynytkään, mutta niistä oikein hehkuu into käsitöihin 8) Onnea uudelle Blogille, siitä se lähtee. Itse kun muutama vuosi sitten etsin googlesta jotain korttiohjetta ja löysin silleen blogimaailman niin innostuin heti itsekin ja se oli menoa... Löysin yksi päivä ohjeen vohveli kuvioiseen pipoon kun etsin virkatun pipon ohjetta.No nyt neulonkin pipon. Laitan sen sitten blogiini kun on valmis. Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Olet ollut ahkerana siellä! Hienoa! Kun on intoa niin valmista syntyy.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anitta ja Suvi :) Bloggailu on todella kivaa

  VastaaPoista
 4. No oletpas ahkeroinut. Olen itsekkin kuunnellut joskus äänikirjoja samalla kun sukkaa kudon. Juu tämä bloggailu on kyllä kivaa:)Kiva kun kävit , tervetuloa uudelleen:)

  VastaaPoista

Kommentoikaa rohkeasti! Kiitos kommentoijille.